2p

Megnyitotta első fiókját és elindította saját futárszolgálatát Magyarországon a Nova Post (Ukrajnában Nova Posta). Ez már a tizedik európai ország, ahol működik az ukrán vállalat.

A Nova Post első fiókja Budapesten található a Teréz körúton. A fiók minden nap nyitva tart, a küldemények szállítási ideje Magyarországról Ukrajnába öt nap.

A Nova Post vidéken is terjeszkedhet Magyarországon. Fotó: Nova Post
A Nova Post vidéken is terjeszkedhet Magyarországon. Fotó: Nova Post
A Nova Post megnyitásán ott volt Ukrajna ideiglenes magyarorszégi ügyvivője Balog István, aki üdvözlőlapot küldött Ukrajnába.

"A Nova Post megnyitása a magyar piacon fontos lépés a két ország együttműködésének fejlesztésében. Ebben az Ukrajna számára nehéz időszakban az erős és dinamikus hazai vállalatok nemzetközi piacokon való megjelenése az ukrán üzleti élet alkalmazkodóképességét, ellenálló képességét és megtörhetetlenségét mutatja, és előnyt jelent a határokon túli ügyfeleknek. Célunk az ilyen kezdeményezések támogatása és új hidak építése a gazdasági növekedés és a partnerség jegyében." - hangsúlyozta Balog István.

A Nova Post szállítási szolgáltatásokat nyújt és csomagokat szállít Budapesten belül, míg az Express One cég a Nova Post partnere az országos szállításban, segítve a csomagok kiszállítását az ország bármely részére és az ügyfél címéről való felvételét az Ukrajnába történő szállításhoz. A Nova Post mobilalkalmazás magyar nyelven is elérhető.

"A Nova Post fiók Budapesten egyedülálló, mert itt nemcsak gyors szállítási szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Ez egyben egy közösségi coworking a magyar ukrán közösség számára. Ez a hely lehetőséget teremt az ukránoknak és ukrán vállalkozóknak találkozni, dolgozni, ötleteket cserélni, nyelvet tanulni, részt venni szakképzésen, tréningeken és előadásokon" - mondta Vjacseszláv Klimov, a Nova Post társalapítója.

A vállalat már megnyitotta saját képviseleteit Lengyelországban, Lettországban, Észtországban, Litvániában, Csehországban, Romániában, Németországban, Szlovákiában, Moldovában is. A következő célpontok Olaszország és Franciaország.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!