1p

Szinte biztos, hogy eléri ezt a mérföldkövet, sőt, valószínűleg maga mögött is hagyja.

Míg 2018-ban az ajánlatok jobbára 450 ezer forint alatt szórtak, 2019-ben már sok kezdő programozó ezt meghaladó fizetésért tudott elhelyezkedni a budapesti Codecool segítségével, a 2020-as előzetes tárgyalások alapján pedig valószínűsíthető, hogy a junior fejlesztői bérek idén elérik a havi bruttó 500 ezer forintot, áll a kódolóiskola hétfői közleményében.

A Codecool onnan tudja ezt, hogy időről időre összesítik, hogy a kurzusaikat elvégző tanulók milyen kezdő bérrel kapnak munkát a gyakornoki időszak után. Mindehhez pedig azért van közük, mert a képzéseik nem csak az oktatást foglalják magukban, de segítenek is elhelyezkedni a munkaerőpiacon a frissen végzett hallgatóknak, amennyiben azok jelentkezéskor igénybe veszik a kínált állásgaranciát.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!