TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. január 6. 13:44
mfor.hu

Szinte biztos, hogy eléri ezt a mérföldkövet, sőt, valószínűleg maga mögött is hagyja.

Míg 2018-ban az ajánlatok jobbára 450 ezer forint alatt szórtak, 2019-ben már sok kezdő programozó ezt meghaladó fizetésért tudott elhelyezkedni a budapesti Codecool segítségével, a 2020-as előzetes tárgyalások alapján pedig valószínűsíthető, hogy a junior fejlesztői bérek idén elérik a havi bruttó 500 ezer forintot, áll a kódolóiskola hétfői közleményében.

A Codecool onnan tudja ezt, hogy időről időre összesítik, hogy a kurzusaikat elvégző tanulók milyen kezdő bérrel kapnak munkát a gyakornoki időszak után. Mindehhez pedig azért van közük, mert a képzéseik nem csak az oktatást foglalják magukban, de segítenek is elhelyezkedni a munkaerőpiacon a frissen végzett hallgatóknak, amennyiben azok jelentkezéskor igénybe veszik a kínált állásgaranciát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.