3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Rengeteg előnye van annak, ha egy olyan családi házban élünk, amihez egy nagy méretű füves terület is hozzátartozik. Ez esetben azonban van egy fontos feladat, aminek a rendszeres elvégzéséről nem szabad megfeledkeznünk. Igen, ez nem más, mint a fűnyírás.

Nem is olyan régen minden férfi rémálma volt a fű nyírása, hiszen csak olyan eszközök álltak rendelkezésre, melyeket nehezen lehetett használni, emiatt pedig rendkívül sok időt vett igénybe az elvégzése.

Ma már azonban egészen más a helyzet, hiszen a Husqvarna - Budapest webshop fűnyíró traktorjai közül is választhatunk, ha gyorsabbá és kényelmesebbé szeretnénk tenni a fűnyírást. Mai cikkünkben eláruljuk, hogy miért pont ennek a gyártónak a készülékei közül érdemes választani.

Milyen előnyei vannak a Husqvarna fűnyíró traktorjainak?

A traktor kialakításnak hála ezeket a fűnyírókat nem kell magunk előtt tolnunk vagy magunk után húznunk ahhoz, hogy le tudjuk nyírni a gyepet. Csak annyit kell tennünk, hogy beleülünk és a kormány segítségével oda irányítjuk, ahová csak szeretnénk. Ennek köszönhetően sokkal kisebb erőfeszítést kell tennünk annak érdekében, hogy a ház melletti területet karban tudjuk tartani.

A kényelmünket ráadásul az olyan speciális jellemzők is növelik, mint amilyen például a komfortos ülés, a könnyen elérhető vezérlőszervek, illetve az alkatrészek ergonomikus kialakítása. Ezekkel a készülékekkel nagyon könnyen tudunk manőverezni és pontosan be tudjuk állítani a vágási magasságot is.

A magas minőségű anyagkialakításnak hála az alkatrészeik erősek, ellenállóak, így hosszú távon is megbízható használatot tesznek lehetővé.

Milyen típusaik léteznek?

A fűnyíró traktorok többféle kivitelben is készülnek attól függően, hogy tudják-e kezelni a fű-, illetve növényhulladékot vagy sem. E tekintetben két kategóriába sorolhatjuk őket: vannak a fűgyűjtő nélküli, illetve a fűgyűjtős változatok. 

Azok a típusok, amelyek nem rendelkeznek fűgyűjtő tartállyal, a levágott fűszálakat a talajra dobják, ezeket aztán nekünk el kell távolítani onnan például egy gereblye segítségével. 

A fűgyűjtős fajták ezzel szemben egy kifejezetten erre a célra kialakított tartályban összegyűjtik a hulladékot, így annak eltakarításával nekünk már nem kell bajlódnunk. Csak arra kell odafigyelnünk, hogy amikor a tartály eléri a kapacitása maximumát, akkor ki kell üríteni, hogy folytatni tudjuk a munkát.

Milyen igénybevételre lettek tervezve?

Amikor napirendre kerül a fűnyíró beszerzése, akkor mindenekelőtt annak kell utánajárnunk, hogy az adott modell milyen igénybevételre lett tervezve, mekkora füves területet tudunk lenyírni a használatával. Ennek különösen akkor van nagy jelentősége, ha egy nagyobb udvarral rendelkezünk.

A Husqvarna fűnyíró traktorjai nem okoznak csalódást ezen a téren sem, ugyanis erős motorral rendelkeznek és gond nélkül működnek akkor is, ha hosszú órákon keresztül kell üzemelniük.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!