1p

 A több mint 500 munkavállalót foglalkoztató Continental Dohányipari Zrt. 17 százalékkal emelte munkavállalói bérét, a cafeteria keretösszegét 10 százalékkal növelte, és bruttó 214 millió forintnyi jutalmat is szétosztott.

A Continental Dohányipari-csoport 15 éve alkalmaz teljesítménymenedzsment-rendszert (TMR) sátoraljaújhelyi dohánygyárában. A jutalmat ennek alapján 420, a dohánygyárban és az expandáló üzemekben dolgozó munkavállaló között osztották meg. Az összeg az dolgozók egyhavi juttatásának mintegy 120 százalékát teszi ki átlagosan. 

A bérfejlesztés részleteit az üzemi tanáccsal, valamint a munkavállalók szakszervezetével egyetértésben dolgozta ki a társaság.

A cég 2021-es árbevétele a 2020-as 47 milliárd forintól 20 százalékkal 56,4 milliárd forintra emelkedett, adózott eredménye pedig 5,9 milliárd forintról - 7 százalékos növekedéssel- 6,4 milliárd forintra nőtt. A tavalyi adatokról annyit közöltek, hogy hasonló növekedést várnak, mint a megelőző évben.

(MTI) 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!