<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hogy kinek nehezebb ajándékot vásárolni, nőknek vagy férfiaknak, megosztó kérdés. Sokak szerint a nőknek egyszerűbb, mégis ha így van, miért keressük folyton-folyvást az ötleteket?

Létezik tökéletes ajándék? 

Nőknek vásárolni nem könnyű, hiszen ilyenkor mindenki csupán arra vágyik, hogy a szeretett hölgy mosolya tekintsen ránk vissza, amikor kicsomagolja az ajándékunkat. Éppen ezért igyekszünk mindig, minden alkalomra a legtökéletesebb ajándékot megtalálni. 

Létezik azonban tökéletes ajándék? - merül fel a kérdés sokakban, hiszen ahány nő, annyiféle stílus, érték és érzelem. Amennyiben mindezek ellenére jól ismerjük az illető hölgy életkorán kívül a személyiségét, a vágyait és az érdeklődési körét, akkor nem lehet olyan nehéz dolgunk az ajándék kiválasztásánál. 

Érdemes nyitott füllel figyelni és hallgatni a nőt, sokszor tudattalanul is elejtenek egy-egy félmondatot a kívánságaikról, mire lenne szükségük vagy mi az, aminek örülnének, mert mondjuk ők saját maguknak nem veszik meg. 

Ajándék ötletek nőknek – ha jól jön a segítség

Minden nő különleges az életünkben, ezért vitathatatlan, hogy különleges ajándékot is szeretnénk számára választani. Nem egyszer adódik úgy, hogy jön az ötlet, ez jó lesz majd és elraktározzuk magunkban, azonban pont, amikor elérkezik az ajándékvásárlás ideje, nem jut eszünkbe semmi. 

A Kerámia Otthon Vintage lakberendezési webáruház viszont nem árt, ha eszünkbe jut, az ajándék ötletek nőknek kollekciója fantasztikus, kifejezetten ilyen alkalmakra válogatott termékeket kínál. Széles választék biztosítja a különleges ajándékot bármilyen korosztály számára, bármilyen apropóból. 

Egy csodálatos Klimt-remekmű reprodukciója egy bögrén vagy csészén igazán kifinomult hölgyeknek remel választás lehet, de ajánlott a gyönyörű porcelán kávés-, teáscsészék és készletek között is körülnézni. A dupla falú rozsdamentes termoszok kínálata igen gazdag, a legfiatalabbak is értékelni fognak egy ilyen ajándékot. 

Mi alapján válasszunk ajándékot? 

Fontos alapkérdés az ajándék kiválasztásánál, hogy milyen kapcsolatban állunk a megajándékozott hölggyel, hiszen ez is befolyásolja, hogy az ajándék mit üzenhet neki. Érdemes alaposan megfontolni minden szemszögből, nehogy kellemetlen szituáció érjen akaratlanul is bennünket. 

A kor már csak azért is fontos, mert mások a nő preferenciái 20, mint 40 évesen, nem mellesleg az alkalom is számít. Egy születésnap, névnap, amelyet minden évben ünneplünk, vagy valami egyedülálló esemény kapcsán kerül sor az ajándékozásra, amelyhez értékesebb ajándék illik. 

Ugyanígy kérdésként feltehető magunknak, hány éve és milyen jól ismerjük a hölgyet, milyen ajándékot kapott már esetleg korábban tőlünk, de azt se felejtsük el, hogy nem kell mindig a legnagyobb és legdrágább ajándékot megvenni. Akit igazán szeretünk és fontos nekünk, az érzi ezt minden apró rezdülésből és figyelmességből. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.