<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Jászai Gellért fő tulajdonában lévő és általa vezetett informatikai cég által vezetett konzorcium a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. közbeszerzési tenderén nyert.

A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (DKÜ) a 4iG által vezetett konzorcium ajánlatát is nyertesként hirdette ki abban a közbeszerzési eljárásban, amely a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó szervezetek SAP szoftverlicenceinek megújítására, bővítésére, kiegészítése és kapcsolódó terméktámogatási szolgáltatások teljesítésére vonatkozott - tette közzé az informatikai cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Örülhet Jászai Gellért, a 4iG fő tulajdonosa és vezetője. Fotó: MTI
Örülhet Jászai Gellért, a 4iG fő tulajdonosa és vezetője. Fotó: MTI

Az eljárásban három különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként a DKÜ, amelyből az egyiket a 4iG vezeti.

A keretmegállapodás keretösszege nettó 14 800 000 000 Ft.

A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az intézményi igények alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között.

A keretmegállapodás időtartama a hatálybalépésétől számított 24 hónap, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig tartó időtartam. A keretmegállapodás időbeli hatálya a DKÜ erre vonatkozó döntése alapján egy alkalommal legfeljebb 6 hónappal hosszabbítható.