<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A NASCAR tegnap esti futamára nézőket is beengedtek, maximum 30 ezer autósport-rajongó látogathatott ki a bristoli Thunder Valleybe.

Bár hivatalos számokat még nem közöltek, a CBS szerint legalább húszezren lehettek a versenyen. Ez a legnagyobb sportesemény a koronavírusjárvány kitörése óta az Egyesült Államokban. A beszámolók szerint a közönség végig betartotta a társas távolságtartás szabályait.

Kép a NASCAR szerdai bristoli futamáról (Forrás: YouTube)Kép a NASCAR szerdai bristoli futamáról (Forrás: YouTube)

A múlt heti IndyCar wisconsini futamára, ahol nem korlátozták az eladható jegyek számát, a becslések szerint tízezren látogattak ki.

A tegnapi futamon már ismét megtartották a versenyzők bemutatását is, igaz, nem a teljes csapatukkal együtt jelentek meg a színpadon, hanem mindenki az autója mellett állva integetett a közönségnek.

hirdetés

A bristoli pálya egyébként 140 ezer fő befogadására képes, tehát még ha az engedélyezett 30 ezres létszámot el is érte a tegnapi rendezvény, a férőhelyek közel 80 százaléka így is üresen maradt. A nézőktől belépéskor megkövetelték a maszkok viselését, ám helyükre érve már levehették azokat.

A futamon a konföderációs zászlókat is lehetett látni, bár a NASCAR betiltotta azokat, kiváltva Donald Trump elnök bírálatát is.

A versenyt egyébként Chase Elliott nyerte, aki a legnépszerűbb pilótája a sorozatnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.