2018. november 8. 08:44
mfor.hu

Robyn Denholm az ausztrál Telstra-tól érkezik az elektromosautós céghez.

Kinevezte a Tesla Elon Musk utódját a cég elnöki posztján. Az ellentmondásos vezető helyére Robyn Denholm érkezik, aki az ausztrál Telstra telekommunikációs vállalat pénzügyi igazgatói beosztását hagyja el az új pozícióért.

Denholm hathónapos felmondási ideje kitöltése után foglalja el székét az elektromos autókat gyártó cégnél. Denholm jelenleg a Tesla ellenőrzési bizottságának elnöke is, erről a pozíciójáról ideiglenesen lemond, amíg letelik a telstrás felmondási idő.

Musk lecserélésére a techguru nyári, twitteres balhéja miatt van szükség, mely miatt értékpapírpiaci csalással vádolta meg őt az amerikai tőzsdefelügyelet, és melyet egy vádalku tudott csak kisimítani. Ennek feltétele volt, hogy a Teslának és Musknak is 20 millió dolláros bírságot kell megfizetnie, valamint az, hogy Musknak három évig távoznia kell a cég elnöki posztjáról. A vezérigazgatói posztján azonban megmaradhatott.

(Reuters)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.