<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mészáros Lőrinc 100 millió forintos támogatásával, 200 millió forint összértékű járművet kaptak a bicskei tűzoltók.

A Magyarországon egyedülálló, de Európában is ritkaságszámba menő, legkorszerűbb kialakítású, új tűzoltó gépjárműfecskendőt csütörtökön adták át Bicskén.

Az átadóünnepségen Bálint Istvánné polgármester felidézte: amikor a tűzoltók megkeresték az új gépjármű vásárlásának ötletével, nem volt kérdés számára, hogy támogatja, mert a város és a helyben élők biztonsága mindennél előrébb való. Az ajánlatkérést követően kiderült, hogy a jármű 200 millió forintba kerül, ami óriási kihívást jelentett, de adománygyűjtést szerveztek, megkeresték a környék vállalkozóit és az önkormányzat is adott hozzá 21 millió forintot.

A képviselő bejelentette, hogy a tűzoltóság épületének energetikai felújítása is hamarosan elindulhat, mivel a város önkormányzata 67 millió forintnyi TOP-forrást nyert.

Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa hangsúlyozta: üzletemberként és lokálpatriótaként kötelességének érzi, hogy segítse a térség fejlődését, az életkörülmények javítását, legyen szó tanulmányi ösztöndíjról, lakhatási és építési támogatásról, a közbiztonság erősítéséről vagy, mint ebben az esetben, az élet- és vagyonmentés feltételeinek biztosításáról. Úgy vélte, mindezek hiábavalók lennének, ha nincs a közösség összefogás, amivel a lehetetlennek tűnő dolgok is valósággá válhatnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.