<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Ezentúl egy forrásból csörgedezhet a Life TV, az Ozone TV és a Pesti TV.

"Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. eladásra került. A vevő a Progress Media Hungary Kft"

- áll utóbbi vállalat keddi közleményében.

Kelemen Beatrix Csilla nemrég még Mészáros Lőrinc felcsúti mágnás felesége volt. A Progress Media Hungary Kft. pedig a Fidesz-közeli média-nagyvállalkozó, Vaszily Miklós tavaly alapított cége. Vaszily - aki a TV2 elnöke és az Indamedia társtulajdonosa is - a Progress Media felét birtokolja, ez az a társaság, mely a Pesti Srácok kormánylap csapata által készített Pesti TV-t adja ki. A PM vezérigazgatója Hajdú Péter.

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon"

- mondta a pr-szöveg szerint Vaszily.

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát"

– nyilatkozta Kelemen Beatrix Csilla. 

Kapcsolódó hír, hogy Mészáros Lőrinc új felesége, Várkonyi Andrea néhány nappal ezelőtt került be a TV2 igazgatóságába. Valamint ez is:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.