2018. március 13. 13:05
mfor.hu

24,7 millió forintot.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A felcsúti polgármester legidősebb lánya 24,7 millió forint uniós forrást nyert gabonaszárító építésére, korszerűsítésére, írja a Zoom.hu.

Mészáros Beatrix és testvére, ifj. Mészáros Lőrinc. (fotó: feol.hu) Mészáros Beatrix és testvére, ifj. Mészáros Lőrinc. (fotó: feol.hu)

Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Beatrix őstermelőként húzott be egy 24,75 millió forintos támogatást az uniós pályázatokat monitorozó Széchenyi 2020 oldal közlése szerint. A pénzt egy alapanyagtároló siló építésére nyerte el: egy kisméretű terménytároló, -szárító és -tisztító építéséről, korszerűsítéséről van szó. A beruházás helyszíne Felcsút.

A közölt adatok szerint a beruházás teljes összege 49,5 millió forint, vagyis annak Mészáros földművelő lánya 50 százalékát finanszírozza uniós forrásból. A pályázat kiírása szerint egy projektre ez az elnyerhető maximális támogatás.