<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

A fa felállítása, illetve beszerzése előtt jövünk rá, hogy rengeteg karácsonyi dekoráció van, amelyek téli csodaországgá varázsolhatják otthonunkat – különösen akkor, ha rajtunk a sor, hogy mindezt megvásároljuk. Amíg nincs megfelelő díszítés, addig nem érezzük az ünnepi légkör hangulatát. Amikor évről-évre használható díszeket vásárolunk a legjobb, ha olyan darabokat választunk, amelyek illeszkednek a lakásunkhoz, így elkerülhetjük, hogy felesleges dolgokat vegyünk meg. Alábbi cikkünkben praktikus ötleteket adunk, hogy az év kiemelkedő napja ne a stresszes kapkodásról szóljon.

Szerezzük be a karácsonyi dekorációt online

Bizonyára emlékszünk még a régi díszekre, kellékekre, amelyeket örököltük családon belül, azonban néha célszerű lépést tartani az újdonságokkal. A világhálónak hála már minden könnyen elérhető, a termékek kínálata pedig igen széles, viszont a karácsonyi dekoráció lehet ötleletes és nagyon kreatív, valamint korrekt áron megvásárolható.

Karácsonyi dekoráció tippek

Karácsonyi fények, fényfüzérek

Ezek a varázslatos fényfüzérek tökéletes hátteret biztosítanak minden ünnepi partihoz. Egyszerűen akasszuk fel őket az ablak vagy a fal elé, és az otthonunk azonnal meleg, téli fényben lesz meg-és kivilágítva.

A LED-del működő jégcsap fényforrás kültéren és a lakáson belül is jól mutat. Az ára alig 5 ezer forint a haza webshopokban, a termék darabszáma pedig attól függ, hogy mennyire akarjuk fényessé tenni otthonunkat. A jégcsapok egymásba illeszthetők, ennek köszönhetően a nappalit vagy a hálószobát is feldíszíthetjük. A LED-nek köszönhetően még sokáig tudjuk használni, csak arra vigyázzunk, hogy később jól csomagoljuk el, ne sérüljenek a fényforrások kábelei.

Ablakmatricák

Nem csoda, hogy ezek az aranyos hópehely, vagy egyéb figurát megszemélyesítő matricák a vásárlók kedvencei: könnyen felhelyezhetők a tapadókorongok segítségével, illetve egyszerűen eltávolíthatók és tárolhatók, hogy a következő esemény alkalmával újra felhasználhassuk. A legtöbb elemmel működik és főleg a gyermekek kedvenc karácsonyi dekorációi.

Karácsonyi dekorációs figurák

  • Az adventi kalendáriumok a karácsonyi dekoráció nélkülözhetetlen kellékei, főleg a család gyerek tagjai kedvelik. Beszerezhetünk kalendáriumot nőknek és férfiaknak, a rájuk jellemző meglepetéscsomaggal. Van olyan a termékpalettán, ahol az adott naphoz az ajándék mellett hangjelzés is párosul. Egy biztos, a határ a csillagos ég. Korábban elég volt beletenni egy-két édességet, most egy hang jelzi az ajándékot, sőt a legtöbben megtalálható egy parfüm illatminta is.
  • A megunhatatlan Betlehemi jászol: 7 figura és 5 LED világítás, amelyhez 2 db LR6-os elem tartozik. Elég csak a karácsfa alá helyezni vagy mellé, így nagyon jól mutat a szobában. A figurák legtöbbször porcelánból készülnek, maga a jászol pedig fából.

Milyen szép a karácsonyfa…

Főleg, ha ez a karácsonyi dekoráció porcelánból vagy valósághű műanyagból készül. Előbbit sokan giccsesnek találják. A műfenyő előnyei nyilvánvalóak, évekig tudjuk használni, időt takarítunk meg vele, könnyű a karbantartása és megkímél minket attól, hogy minden évben új fát vegyünk, sőt talán, ami a legfontosabb nem hullatja a leveleit, mint a valódi fenyő. Igaz ez nézőpont kérdése, vannak olyanok, akiknek fontos a természetes fa illata, ugyanakkor a műfenyőfa környezetbarát termék is. Ami még jó, hogy az ágakat szabadon variálhatjuk és a díszeket könnyen felrakhatjuk, magát a fát alig 15 perc alatt felállíthatjuk, néhány termékhez még összeszerelési útmutatót is mellékelnek.

Összegzés

A fentiek alapján elmondhatjuk, hogy a karácsonyi termékkínálat igen változatos. Természetesen, ha remek állapotban megvannak a korábbi díszeink, akkor ezeket fogjuk használni. Azonban, ha alaposan körülnézünk a hazai webes áruházakban, ráeszmélünk, hogy mellettük érdemes újabb karácsonyi dekorációval feldobni az ünnepi hangulatot.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.