<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Így lép fel a videómegosztó a kommentmezőben egyre sűrűbben felbukkanó pedofilok ellen.

A YouTube le fogja tiltani a kommentelési lehetőséget a minden olyan videóján, melyben kisgyerek szerepel, és azon videók alatt sem lehet majd többé kommentet hagyni, melyeken idősebb gyerekek szerepelnek, de a képsor témája vonzhatja a pedofilokat. A vállalat ezen felül további lehetőségeket dolgoz ki annak érdekében, hogy megtisztítsa a felületeit az ott szerveződő pedofil hálózatoktól, melyek most már a videómegosztó legnagyobb hirdetőit ijesztik el.

A botrány, hogy a YouTube kommentmezője pedofilok vadászterületévé változott, múlt héten robbant ki. Felismerték ugyanis, hogy a kisgyerekeket megörökítő videók alatti mezőben sokszor pedofilok kommunikálnak, és gyerekpornó-tartalmakat küldözgetnek egymásnak. A riasztó fejlemény miatt több nagy cég, köztük a Nestlé is globálisan leállította minden reklámját, ami a videómegosztón fut, addig, míg az ügyben véget nem ér a nyomozás.

A YouTube a pedofil tartalmak ellen való fellépés további eszközeként azt ígéri, egy új, szigorúbb moderátor-robotot indít el, mely sokkal széleskörűbb és alaposabb munkát fog végezni, valamint kétszer annyi oda nem illő kommentet fog kigyomlálni, mint a jelenleg működő cenzor-algoritmus.

A YouTube másik aktuális gyerekbotránya ezen a héten került fókuszba: kicsiknek szóló rajzfilmekbe ágyazott öngyilkosságra buzdító oktatóvideóra bukkantak a megosztón a YouTube Kidsen is, valamint olyan képsorokra, melyek például a családon belüli erőszakot dicsőítik vagy iskolai lövöldözést ábrázolnak.

(Guardian)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.