<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A cégbírósági papírok alapján a szakmát jól ismerő, tapasztalt üzlettársa lett Rogán-Gaál Cecíliának friss alapítású cégében.

A volt férje nevét továbbra is viselő üzletasszony, Rogán-Gaál Cecília év elején kezdte el megvetni a lábát egy teljesen új területen, fő tevékenységként egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatással foglalkozó céget alapított DCL Logisztika Kft. néven - vette észre a K-Monitor. Bár a bejegyzés szerint a céget egyedül alapította, mára úgy tűnik a cégbírósági papírok szerint, hogy mégsem teljesen egyedül kezdi bontogatni a szárnyait a szállítmányozás területén.

Üzlettársa, Sarka Kata nélkül vágott bele Rogán-Gaál Cecília a szállítmányozásba (Forrás: Rogán Cecília/Instagram)Üzlettársa, Sarka Kata nélkül vágott bele Rogán-Gaál Cecília a szállítmányozásba (Forrás: Rogán Cecília/Instagram)

A 2021. január 7.-én alapított Kft. tulajdonosi szerkezete bő egy hónappal később alakult át: nemcsak új szereplő tűnt fel, de a cég alapítója is kisebbségi tulajdonos lett. Egy szintén nem túl nagy múltra visszatekintő cég lett a többségi tulajdonos, mely mögött annál több tapasztalattal rendelkező szakember áll.  

A cégbírósághoz benyújtott tagjegyzék szerint 2021. február 15-i hatállyal a Kft. tagja

  • az 1,2 millió forintos törzsbetéttel rendelkező alapító, Rogán-Gaál Cecília,
  • valamint az 1,8 millió forintos törzsbetéttel pedig a Win Capital Kft. rendelkezik.

A dokumentum március 1-jei keltezéssel született meg és hiánypótló végzés nyomán nyújtották be a bírósághoz - melyekben rábukkantunk az egyelőre még csak bejegyzés alatt álló változásokra.

A módosítások sora azonban ezzel nem ér véget, hiszen az addigi ügyvezetőtől, Mészáros Dánieltől is megválnak a tulajdonosok. Helyét az a Szemerey Loránd veszi át, aki egyben közvetve Rogán-Gaál Cecília üzlettársa, így a DCL Logisztika Kft. többségi tulajdonosa lett.

Az 1,8 millió forintos törzsbetéttel rendelkező WIN Capital Kft.-t ugyanis Szemerey Loránd alapította még tavaly júniusban. Az 5 millió forintos jegyzett tőkével rendelkező cég fő tevékenysége saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése, emellett foglalkozik még gépjármű kölcsönzéssel, üzletvezetéssel, valamint a DLC Logisztika fő tevékenységeként is megjelölt egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatással is.

Ha valakinek ismerősnek tűnik a szállítmányozás területéről Szemerey Loránd neve, akkor csak meg tudjuk erősíteni a sejtését. Szemerey ugyanis a Szemerey Transportnál ismerkedett meg a fuvarozási szakmával, aztán a Waberer's Logisztika Kft.-vel történt cégfúzió után, 2013-ban került a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. fuvarozási és szállítmányozási üzletágának élére - írta róla néhány évvel ezelőtt a Supply Chain Monitor.

Az Opten cégadatbázisa szerint saját cége megalapítása után is egy ideig még cégjegyzésre jogosult személyként szerepelt a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. cégkivonatában Szemerey Loránd. A nevét 2020. december 22-én törölték a cégkivonatból.

A nagy tapasztalattal rendelkező szakember feltételezhetően nagy segítségére lesz a DLC Logisztika alapítójának Rogán-Gaál Cecíliának. Bár nem ez az egyetlen és első céges érdekeltsége, eddig teljesen más területeken tevékenykedett. A Nakama & Partners Kft. reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozik, a Top News Hungary Kft. pedig - melyet a Nakamához hasonlóan Sarka Katával közösen irányít és birtokol - többek között elsősorban napilapkiadással, rekámügynöki tevékenységgel és világháló-portál szolgáltatással foglalkozik.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.