3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Reklámajándék nélkül ma már aligha képzelhető el a marketingkampány. Az emblémázott meglepetéseknek köszönhetően nem csak javítható a vásárlókkal való kommunikáció, de a céges image is építhető. De mégis milyen reklámajándékok mellett érdemes letenni a voksot.

Praktikus reklámajándék a használhatóság titka

Napjainkban minden korábbinál szélesebb reklámajándék-kínálattal találkozhatunk a piacon. A választás során mindenképpen érdemes szem előtt tartani a tényleges hasznosságot, ugyanis csak azok a reklámajándékok váltják majd be a hozzájuk fűzött reményeket, amelyek valóban praktikusak és egyúttal jó minőségűek is.

Kizárólag a megjelenésre viszont csak akkor ügyeljünk, ha például lakberendezési tárgyak ajándékozására kerül sor. Egyébként az olyan praktikus darabok örvendenek nagy népszerűségnek, mint az irodai kiegészítők, tollak, mappák, vagy például az elektronikai cikkekhez kínált kiegészítők.

Fókuszban az okoskészülékek

Életünk szerves részeit képezik az okostelefonok, tabletek, amelyek nélkül aligha képzelhetjük el mindennapjainkat. A laptopok és egyéb készülékek mellé kínált kiegészítők, autós töltők legalább olyan jó választásnak bizonyulnak reklámajándék gyanánt, mint a power bankok és a pendrive-ok. A power banknak köszönhetően mindig elérhető lesz a telefon, és a munkához oly gyakran használt tablet is megkaphatja a szükséges töltöttséget.

A pendrive-ok kiválóan használhatóak adattárolásra, és a mobil eszköznek hála, bárhová magunkkal vihetjük a fájlokat. Ez utóbbi reklámajándék típusok egyébként rendszerint személyre szabhatóak és így a céges tevékenységi körnek, vagy például a logónak megfelelően alakítható a külső.

Gyertyák és karácsonyi kiegészítők a szezonalitás jegyében

A reklámajándékok kapcsán nem csak a nyár számít szezonnak, hanem az év végi időszak is. Míg nyaranta a felfújható strandkellékek és a törölközők számítanak igazi favoritnak, addig a karácsonyhoz közeledve a gyertyák, a karácsonyi motívumokkal ellátott bögrék és dísztárgyak a keresettek.

A karácsonyfadíszekkel szintén nem lőhetünk mellé, de a naptárak ugyanígy remek választásnak bizonyulnak. Ez utóbbiak már csak azért is ajánlottak, mert egy igényes design-nal biztosak lehetünk abban, hogy a következő évben használatban lesz a naptár, és így a rajta elhelyezett logó is beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.

Reklámajándék gyerekeknek

Az év végi időszakban nem ritka, hogy kifejezetten a gyermekek és a családosok számítanak célcsoportnak. Az ünnepi ajándékcsomagba elhelyezett, emblémázott ruhával rendelkező mackó biztosan nagy kedvenccé válik majd az apróságok körében. A kirakók szintén kedveltek, de ha karácsonyi, családos céges rendezvényekről van szó, akkor a kifejezetten gyermekek számára szervezett programok is remek döntésnek számítanak. A szórakoztató programok, sorversenyek összehozzák a kicsiket és a nagyokat, és persze mindezt a céges image-et építő rendezvény keretei között.

Az év végén adni kívánt reklámajándékokkal érdemes akár már néhány hónappal korábban foglalkozni. Így garantáltan időben elkészülnek majd az akár nagy mennyiségben megrendelt ajándéktárgyak, és a csomagolásra, vagy éppen az üzleti partnerekhez való eljuttatásra is marad még elegendő idő.

 

Forrás: ahonapajandeka.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!