TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. május 6. 18:19
MTI

A korábbi csúcsot a Star Wars: Az ébredő Erő tartotta, amelynek 12 nap kellett ehhez. A Végtelen háborúnak elég volt 11 is.

Rekordgyorsasággal, mindössze 11 nap alatt keresett a mozikban egymilliárd dollárt (262 milliárd forintot) a Bosszúállók: Végtelen háború című Marvel-produkció.

A Walt Disney vállalat szombaton jelentette be, hogy a Marvel szuperhősfilmre péntekig világszerte 975 millió dollárért váltottak jegyet a nézők. A film azonban már szombaton átlépte az egymilliárd dolláros bevételi küszöböt.A korábbi gyorsasági rekordot a Star Wars: Az ébredő Erő tartotta, amelynek 12 nap alatt sikerült belépnie az egymilliárd dolláros bevételű filmek klubjába.

Az Anthony és Joe Russo rendezésében forgatott Bosszúállók: Végtelen háború a Marvel-univerzum számos szuperhősét felvonultatta, a sztárszereposztásban látható Robert Downey Jr. (Vasember), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Mark Ruffalo (Hulk) és Chadwick Boseman is, akinek a Fekete Párduc című Marvel-mozija már 1,3 milliárd dolláros (341 milliárd forintos) bevételnél tart.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.