2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

2024-ben a vendéglátóipar változatos kihívásokkal és lehetőségekkel teli terület. Ha a vágyad egy saját vendéglátó egység megnyitása, akkor néhány alapvető lépést és stratégiát érdemes szem előtt tartanod, hogy az üzleted sikeres legyen. Íme néhány kulcsfontosságú tip és tanács a vállalkozásod sikeréhez.

Piackutatás és koncepció:


Mielőtt elköteleznéd magad az ötlet mellett, végezz alapos piackutatást. Azonosítsd a célcsoportodat, vizsgáld meg a helyi versenyt, és tanulmányozd a fogyasztói igényeket. Kérdéseket tedd fel magadnak: Milyen étel-ital kínálatra van kereslet? Mi a konkurencia előnye és hátránya?

Üzleti terv készítése:


Egy jól kidolgozott üzleti terv alapvető fontosságú a sikerhez. Határozd meg a költségvetésed, tervezd meg a munkaerőszükségletedet, és állíts fel egy realisztikus idővonalat az egység nyitásához.

Minőségi alapanyagok és termékek vásárlása


Kiemelten fontos a mai tudatos világban, hogy honnan szerezzük be alapanyagainkat. Egyre több vendégnek számít, hogy fenntartható forrásból szerezze be a zöldségeket és húsokat a vendéglátóegység. Mindemellett a minőségi ipari eszközök hozzájárulnak ahhoz, hogy ezeket a legjobb formában tudjuk feldolgozni. Például egy üvegajtós hűtő biztosan hozzájárul a legjobb megjelenítéshez, míg a sokkoló hűtő segít a legjobb minőséget biztosítani.

Helyszín kiválasztása:


A megfelelő helyszín kiválasztása kulcsfontosságú. Figyelembe kell venni a célcsoportodat, a versenyt, és azt, hogy mennyire könnyen elérhető a helyszín a potenciális vendégek számára. Győződj meg róla, hogy a kiválasztott hely alkalmas a vendéglátóipari tevékenységre, és megfelel minden szükséges engedélynek.

Technológiai fejlesztések:


Korszerűsítsd az üzletedet a legújabb technológiai trendekkel. Használj online rendelési rendszert, modern fizetési módszereket és automatizált rendszereket a hatékonyabb működés érdekében.

Árazás és jövedelmezőség:


Árazd meg termékeidet úgy, hogy versenyképesek legyenek, ugyanakkor garantálják az egység jövedelmezőségét. Tervezd meg az étel-ital költségeit, és ügyelj a hatékony költséggazdálkodásra.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!