2018. március 14. 10:37
mfor.hu

A Kósa Lajos által csalónak titulált asszonynak közös cégei vannak Kósa munkatársaival.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A Magyar Nemzet számolt be arról kedden, hogy Kósa Lajos meglehetősen homályos körülmények között egy 4,3 milliárd eurós számla kezelésére kapott felhatalmazást. A megbízóról a miniszter először azt mondta, egy német hölgy, majd pár órával később már egy csengeri háztartásbelinek azonosította. Most a Civishír tárt fel olyan információkat, melyek alapján a csengeri hölgy, Szabó Gáborné több szálon is kötődik Kósa Lajoshoz.

Fotó: MTI Fotó: MTI

Szabó Gábornénak többségi tulajdona van a 2012 őszén alapított Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft-ben, ahol 2014 márciusa óta ügyvezetői posztot tölt be Orendi Mihály, aki ma a Magyar olimpiai Bizottság alelnöke és ügyvezetője a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek is, amelynek maga Kósa Lajos az elnöke. Az Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft.-ben tulajdonos még a Kis Hal Befektetési és Tanácsadó Kft., amelynek Fiák István az egyszemélyes tulajdonosa, aki szintén elnökségi tag a korcsolyaszövetségben.