1p

Az új nemzetközi partnert 2023 végétől nevezték ki.

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat bejelentette, hogy outsourcing üzletágának vezetőjét, Szegő Dávidot 2023 év végével többéves, kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseképpen nemzetközi partnerré nevezték ki.

Szegő Dávid, a Mazars nemzetközi partnere. Fotó: Mazars
Szegő Dávid, a Mazars nemzetközi partnere. Fotó: Mazars

Szegő Dávid 2018-ban a Sony Accounting & Reporting Manager pozíciójából csatlakozott a Mazars-hoz az outsourcing üzletág helyettes vezetőjeként, 2021 júniusában pedig átvette a divízió irányítását – áll a vállalat közleményében, amely hozzáteszi, Szegő nemzetközi partnerként az innovatív megoldások alkalmazása és a folyamatok racionalizálása mellett nagy hangsúlyt fektet az üzletág szakembereinek fejlesztésére, valamint az ügyfelekkel való közeli kapcsolat fenntartására.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!