1p

Személyi változás történt a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságában november legelején.

A TV2 közleménye szerint dr. Czira Szabolcs már nem tagja az igazgatóságnak, a helyét november másodikától dr. Várkonyi Andrea vette át.

"Az orvos, közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkező dr. Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik – karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte. Érkezésével a TV2 igazgatósága egy a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül. Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért" - közölte a csatorna.

Most már a TV2 igazgatóságának is a tagja (Fotó: TV2)
Most már a TV2 igazgatóságának is a tagja (Fotó: TV2)

Mészáros Lőrinc felesége az elmúlt egy évben egyre nagyobb figyelmet fordít a vállalkozói tevékenységének felpörgetésére. Az egész tavaly év végén indult a Whitedog Media Kft. megalapításával, majd idén nyáron egy oktatás területén tevékenykedő friss alapítvány kuratóriumi tagja lett, augusztus végén pedig - mint arról elsőként beszámoltunk - meglett az első közös cége is Mészáros Lőrinccel. Szeptember végi esküvőjük után pedig új könyve megjelenése kapcsán került be a hírekbe Várkonyi Andrea.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!