<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Személyi változás történt a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságában november legelején.

A TV2 közleménye szerint dr. Czira Szabolcs már nem tagja az igazgatóságnak, a helyét november másodikától dr. Várkonyi Andrea vette át.

"Az orvos, közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkező dr. Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik – karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte. Érkezésével a TV2 igazgatósága egy a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül. Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért" - közölte a csatorna.

Most már a TV2 igazgatóságának is a tagja (Fotó: TV2)Most már a TV2 igazgatóságának is a tagja (Fotó: TV2)

Mészáros Lőrinc felesége az elmúlt egy évben egyre nagyobb figyelmet fordít a vállalkozói tevékenységének felpörgetésére. Az egész tavaly év végén indult a Whitedog Media Kft. megalapításával, majd idén nyáron egy oktatás területén tevékenykedő friss alapítvány kuratóriumi tagja lett, augusztus végén pedig - mint arról elsőként beszámoltunk - meglett az első közös cége is Mészáros Lőrinccel. Szeptember végi esküvőjük után pedig új könyve megjelenése kapcsán került be a hírekbe Várkonyi Andrea.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.