<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p


			
		
		


		
		

Úgy tűnik, új párjával is folytatja Mészáros Lőrinc azt, amit volt feleségével is. Nevezetesen, nemcsak a magánéletben osztozkodnak a mindennapokon, de az üzleti életben is partnerek lesznek. Megvan, mi az első közös biznisz.

Mészáros Lőrinc a jelek szerint híve a családi bizniszeknek, hiszen azok után, hogy volt feleségével is számos közös gazdasági érdekeltsége volt tulajdonosi és/vagy operatív szinten, új választottjával is ugyanerre az útra lép. Bár ez csak az új cég megalapítása után hetekkel dőlhetett el - legalábbis papíron.

Elsőként számoltunk be arról pár héttel ezelőtt, hogy a felcsúti milliárdos továbbra is fantáziát lát az irodapiacban. 2021. július 27.-én ugyanis megalakult az Ekho Belvedere Kft., melynek főtevékenysége saját tulajdonú ingatlan adásvétele, de saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével is foglalkozhat. Alapító tulajdonosa az Ekho Magántőkealap, mely 50 millió forintos induló törzstőkét fizetett be.

Bár a magántőkealapok előnye, hogy a mögöttük álló tulajdonosok és az általuk kezelt vagyon összetétele és értéke rejtve marad, bizonyos esetekben nagy eséllyel tudható, kihez kötődik az. Ebben az esetben pedig Mészáros Lőrinchez vezetnek a szálak. Az Ekho Magántőkealap ugyanis ugyanarra a budapesti, V. kerületi Váci utcai címre van bejegyezve, mint több Mészáros-érdekeltség is. Az alap kezelője pedig az a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., mely Mészáros Lőrinc 100 százalékos tulajdonában áll.

De térjünk vissza az Ekho Belvedere Kft.-re, mely nem sokáig volt alapítása után a magántőkealap tulajdonában.

Bő egy hónappal az alapítás után, augusztus 31-étől új tulajdonosai lettek a cégnek Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea személyében.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.