2018. augusztus 31. 11:47
mfor.hu

Mészáros Lőrinc által megvett közteret újít fel egy Tiborcz Istvánhoz is köthető klientúracég Tatabányán - írja a K-Monitor egy friss közbeszerzési hirdetmény alapján.

Tatabánya a Megyeháza előtti főtér kialakítandó közösségi tér és mélygarázs kivitelezésére írt ki közbeszerzési eljárást, melynek eredménye most jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben.

A tatabányai polgármesteri hivatal épülete a főtéren (Fotó: MTI) A tatabányai polgármesteri hivatal épülete a főtéren (Fotó: MTI)

A versenyben két cég vett részt, a nyertes pedig az Eliost Tiborcztól átvevő Paár Attila klientúracége, a Várkert Bazárt és az Operát is jegyző West Hungária Bau lett - írja a K-Monitor. A beruházást a WHB 3,3 milliárdért, a becsült értéknél 1,34 milliárddal drágábban vállalta el. A város honlapján az uniós projekt befejezésére ennél kisebb összeg és 2019. januári dátum szerepel. Érdekesség, hogy tavaly Mészáros Lőrinc megvette a most felújított teret tulajdonló cég harmadát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.