2019. február 10. 10:53
mfor.hu

A kényelem és a technikai adottságoknak hála, már szinte mindenki megengedheti magának, hogy a vásárlást online végezze el, egy webáruházban. Minek kimozdulni a kellemes meleg lakásból, amikor elég csak néhány kattintás, és hamarosan házhoz jön a vágyott termék?

Természetesen ahhoz, hogy ez megtörténjen, regisztrálásra, de legalábbis bizonyos információk megadására van szükség. Az ebből származó adatkezelés ugyanakkor hihetetlenül fontos. 

Nem mindegy ugyanis, hogy pontosan mi fog történni a kiszolgáltatott információkkal a webáruházban történő rendelés leadása után. Senki sem szeretné azt látni, hogy visszaélnek a nevével, ezért aztán megszületett az adatkezelés érdekében egy olyan rendelet, ami szabályozza a szükséges kötelességeit a kezelőknek. A GDPR szabályainak betartása webáruházak számára kiemelten fontos! 

Ennek értelmében például biztosítani kell lehetőséget az adatok utólagos módosítására, törlésére. Továbbá elejét kell venni az esetleges nem várt kiszivárgásnak, valamint, ha ez mégis megtörténik, akkor 72 órán belül értesíteni kell megfelelő szerveket és az érintetteket. 

Az adatkezelés nagy felelősséggel jár, amit nem lehet fél vállról venni. Ha weboldal tulajdonosok vagyunk, vagy éppen most akarunk nyitni egy ilyen felületet, ahol majd termékeinket értékesítjük, akkor szükségünk lesz bizonyos iratmintákra, amiket meg lehet vásárolni kedvező áron a webaruhazkeszites-web.hu oldalon. Természetesen ezek csak iránymutatók és sablonok, amik akkor kapnak hitelt, ha eladóként az adatkezelés precízen és a törvényeknek megfelelően fog történni. Ez mindenkinek az érdekét szolgálja. Kövessük az előírásokat, és akkor nem adunk okot panaszra.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.