TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. február 10. 10:53
mfor.hu

A kényelem és a technikai adottságoknak hála, már szinte mindenki megengedheti magának, hogy a vásárlást online végezze el, egy webáruházban. Minek kimozdulni a kellemes meleg lakásból, amikor elég csak néhány kattintás, és hamarosan házhoz jön a vágyott termék?

Természetesen ahhoz, hogy ez megtörténjen, regisztrálásra, de legalábbis bizonyos információk megadására van szükség. Az ebből származó adatkezelés ugyanakkor hihetetlenül fontos. 

Nem mindegy ugyanis, hogy pontosan mi fog történni a kiszolgáltatott információkkal a webáruházban történő rendelés leadása után. Senki sem szeretné azt látni, hogy visszaélnek a nevével, ezért aztán megszületett az adatkezelés érdekében egy olyan rendelet, ami szabályozza a szükséges kötelességeit a kezelőknek. A GDPR szabályainak betartása webáruházak számára kiemelten fontos! 

Ennek értelmében például biztosítani kell lehetőséget az adatok utólagos módosítására, törlésére. Továbbá elejét kell venni az esetleges nem várt kiszivárgásnak, valamint, ha ez mégis megtörténik, akkor 72 órán belül értesíteni kell megfelelő szerveket és az érintetteket. 

Az adatkezelés nagy felelősséggel jár, amit nem lehet fél vállról venni. Ha weboldal tulajdonosok vagyunk, vagy éppen most akarunk nyitni egy ilyen felületet, ahol majd termékeinket értékesítjük, akkor szükségünk lesz bizonyos iratmintákra, amiket meg lehet vásárolni kedvező áron a webaruhazkeszites-web.hu oldalon. Természetesen ezek csak iránymutatók és sablonok, amik akkor kapnak hitelt, ha eladóként az adatkezelés precízen és a törvényeknek megfelelően fog történni. Ez mindenkinek az érdekét szolgálja. Kövessük az előírásokat, és akkor nem adunk okot panaszra.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.