<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

A kényelem és a technikai adottságoknak hála, már szinte mindenki megengedheti magának, hogy a vásárlást online végezze el, egy webáruházban. Minek kimozdulni a kellemes meleg lakásból, amikor elég csak néhány kattintás, és hamarosan házhoz jön a vágyott termék?

Természetesen ahhoz, hogy ez megtörténjen, regisztrálásra, de legalábbis bizonyos információk megadására van szükség. Az ebből származó adatkezelés ugyanakkor hihetetlenül fontos. 

Nem mindegy ugyanis, hogy pontosan mi fog történni a kiszolgáltatott információkkal a webáruházban történő rendelés leadása után. Senki sem szeretné azt látni, hogy visszaélnek a nevével, ezért aztán megszületett az adatkezelés érdekében egy olyan rendelet, ami szabályozza a szükséges kötelességeit a kezelőknek. A GDPR szabályainak betartása webáruházak számára kiemelten fontos! 

Ennek értelmében például biztosítani kell lehetőséget az adatok utólagos módosítására, törlésére. Továbbá elejét kell venni az esetleges nem várt kiszivárgásnak, valamint, ha ez mégis megtörténik, akkor 72 órán belül értesíteni kell megfelelő szerveket és az érintetteket. 

Az adatkezelés nagy felelősséggel jár, amit nem lehet fél vállról venni. Ha weboldal tulajdonosok vagyunk, vagy éppen most akarunk nyitni egy ilyen felületet, ahol majd termékeinket értékesítjük, akkor szükségünk lesz bizonyos iratmintákra, amiket meg lehet vásárolni kedvező áron a webaruhazkeszites-web.hu oldalon. Természetesen ezek csak iránymutatók és sablonok, amik akkor kapnak hitelt, ha eladóként az adatkezelés precízen és a törvényeknek megfelelően fog történni. Ez mindenkinek az érdekét szolgálja. Kövessük az előírásokat, és akkor nem adunk okot panaszra.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.