5 témában indulhat Nemzeti KonzultációA Magyar Idők értesülései szerint a kormány 5 témában szeretné megkérdezni az állampolgárok véleményét.

A Nemzeti Konzultációról a szerdán kezdődött háromnapos visegrádi frakcióülésen is szó volt, ám végleges döntés még nem született a kérdésben - számolt be a Magyar Idők.

A kormányt a következő 5 témában érdekli különösen a polgárok véleménye:

1) A rezsicsökkentés megvédése
2) Adópolitika
3) Munkahelyteremtő támogatások nemzeti hatáskörben tartása
4) Az egyes hazai civil szervezeteken keresztüli átláthatatlan külföldi befolyásolási kísérletek
5) A migránsok őrizetben tartása

A lapnak megerősítették azt is, hogy a frakció napirendjén nem szerepel a 2024-es olimpiai pályázattal kapcsolatos népszavazás kérdése.

A fenti témák egyébként pontosan megegyeznek azzal az 5 területtel, ahol a kormány nagy támadásokra számít. Úgy tűnik - akárcsak a bevándorlás-ellenes népszavazás esetén -, a kormány az állampolgárok véleményével alátámasztva kívánja megvívnia a csatákat Brüsszellel. 

mfor.hu 


Olvasta már?hirdetés
Furcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel veleFurcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel vele

A Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra. Az ígéretek között van egy, amit sehová sem tudunk tenni.


.
hirdetés
elrejt
 
.