2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Egymás után hallani arról, hogy a milliárdosok hogyan "védik meg" a vagyonukat. Több olvasónknak nem tetszik ez, most egyikük levelét tesszük közzé.

Aranyélet című rovatunkban vasárnap esténként olvasói leveleket adunk közre. Jóról is, rosszról is. Szerkesztőségünk a levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek mindegyiket közölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Biztos helyen landol, gondoskodnak róla
Biztos helyen landol, gondoskodnak róla
Fotó: Pixabay

„Tisztelt szerkesztőség!

Most olvastam maguknál, hogy milyen eszközzel lehet eltüntetni a kíváncsi szemek elől a vagyont. Ez döbbenetes!

Felháborítónak tartom, hogy ez a felcsúti gázszerelő meg a hozzá hasonló, nem munkából milliárdossá lett ember csak így, minden ellenőrzés nélkül ki tudja menteni az összeharácsolt pénzét. Ki találta ki ezt a vagyonkezelő dolgot? Pontosan milyen jogi alapon tudják átrakni ebbe az alapítványba a vagyont? Jó lenne, ha ezt megmagyarázná valaki. 

Nekem nincs semmi ilyen pénzem és az ismerőseimnek sincs. De nem rejtegetném, ha lenne, akkor sem. Az én lelkiismeretem egyszerűen nem engedné meg ezt. Milyen ember az olyan, aki csak gyűjti, gyűjti maga alá a sok pénzt, s ebből olyan ügyvédeket fizet, akiknek semmi más dolguk nincs, mint valahogy elfedni az egészet, nehogy mondjuk a NAV meglássa.

Különben nem vagyok naiv, a NAV-nak nyilván kiadták parancsba, hogy „bizonyos embereket”, meg cégeket nem lehet zaklatni, nem lehet vizsgálgatni. Persze, amióta az eszemet tudom, ez mindig így volt, így megy ez már több évtizede, hiába volt rendszerváltás. Az is csak a nevében volt az, igazából semmi sem változott itt. Ugyanúgy korrupt ez az ország, mint volt, rengeteg új adat is van erről, ahogy olvastam az oldalukon is.

Azt javaslom, hogy még jobban járjanak utána ennek a vagyonmentő dolognak, gondolom mást is érdekelnek a részletek.

Üdvözlettel
(A nevemet nem írom ki, mert rosszul járhatok)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!