TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Két hete sincs, hogy az egri vízilabdaklub ügyvezető elnöke bejelentette a fizetésképtelenséget. Most a kormány a segítségükre siet. 

Alig két hete derült ki, hogy bajban van az egri vízilabdaklub. Az ügyvezető elnök, Szécsi Zoltán szerint a gondot nem a koronavírus-járvány okozta, hanem egy 2,5 évvel ezelőtt megkezdődött NAV-vizsgálat. Ennek eredményeként mára fizetésképtelenné vált a mintegy 110 éves múlttal rendelkező klub, Szécsi szerint pedig konkrétan csodára lenne szükség ahhoz, hogy ebből a kilátástalan helyzetből kikecmeregjenek. A csodát a csütörtök éjjel megjelent Magyar Közlöny egyik határozata hozta el. 

Fotó: MTI Fotó: MTI

A kormány eszerint egyetért az egri vízilabdasport, mint hagyományosan kiemelkedő vidéki sportági utánpótlásbázis és ezzel összefüggő eredményes sportszakmai tevékenység támogatásával. Ezért két részletben 300 millió forintot utal ki nekik, melyből

  • 245 millió forintot a Vízilabda Kft. kap meg,
  • 55 milliót pedig maga a klub az utánpótlás-neveléssel összefüggő feladatokra. 

Varga Mihály pénzügyminiszternek Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter bevonásával azonnali hatállyal kell biztosítania az összeg rendelkezésre állását. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.