TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Két hete sincs, hogy az egri vízilabdaklub ügyvezető elnöke bejelentette a fizetésképtelenséget. Most a kormány a segítségükre siet. 

Alig két hete derült ki, hogy bajban van az egri vízilabdaklub. Az ügyvezető elnök, Szécsi Zoltán szerint a gondot nem a koronavírus-járvány okozta, hanem egy 2,5 évvel ezelőtt megkezdődött NAV-vizsgálat. Ennek eredményeként mára fizetésképtelenné vált a mintegy 110 éves múlttal rendelkező klub, Szécsi szerint pedig konkrétan csodára lenne szükség ahhoz, hogy ebből a kilátástalan helyzetből kikecmeregjenek. A csodát a csütörtök éjjel megjelent Magyar Közlöny egyik határozata hozta el. 

Fotó: MTI Fotó: MTI

A kormány eszerint egyetért az egri vízilabdasport, mint hagyományosan kiemelkedő vidéki sportági utánpótlásbázis és ezzel összefüggő eredményes sportszakmai tevékenység támogatásával. Ezért két részletben 300 millió forintot utal ki nekik, melyből

  • 245 millió forintot a Vízilabda Kft. kap meg,
  • 55 milliót pedig maga a klub az utánpótlás-neveléssel összefüggő feladatokra. 

Varga Mihály pénzügyminiszternek Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter bevonásával azonnali hatállyal kell biztosítania az összeg rendelkezésre állását. 

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.