TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A 2009 márciusi pánikhangulat szintjeit döngeti a forintunk. Euró-forint technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EURHUF heti:

Az égig érő paszuly, mondhatnánk a szénné kalapált hazai kis forintunkra.
A 2009-es szintet sikeresen meghaladta a héten, és talán csak annak köszönhetően nem száll el jobban, hogy a három hónapos rallyt követően már heti szinten is olyan túlvettséget mutat (rsi), melyet nem tapasztalhattunk az elmúlt egy évtizedben!

A technika korrekcióért kíván, így a hét hátralévő részében erősödésnek kellene bekövetkezni, hogy megmaradjon a 290-317ft-os sávban, máskülönben nagyon csúnyán elszállhat felfelé.
 
Szintek: 290ft, 317ft, na.


 Tőzsdeklub - Gáspár Gábor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkoz

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.