2011. november 16. 05:49

A 2009 márciusi pánikhangulat szintjeit döngeti a forintunk. Euró-forint technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EURHUF heti:

Az égig érő paszuly, mondhatnánk a szénné kalapált hazai kis forintunkra.
A 2009-es szintet sikeresen meghaladta a héten, és talán csak annak köszönhetően nem száll el jobban, hogy a három hónapos rallyt követően már heti szinten is olyan túlvettséget mutat (rsi), melyet nem tapasztalhattunk az elmúlt egy évtizedben!

A technika korrekcióért kíván, így a hét hátralévő részében erősödésnek kellene bekövetkezni, hogy megmaradjon a 290-317ft-os sávban, máskülönben nagyon csúnyán elszállhat felfelé.
 
Szintek: 290ft, 317ft, na.


 Tőzsdeklub - Gáspár Gábor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkoz

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.