TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. január 10. 14:14

A reggeli plusz 168,65 pontos nyitás után zuhan a Bux, mint a kő. Kit tudja hol áll meg. A korábbi rés szájában vagyunk, ha Amerika gyengén nyit, belelökik, aztán annyi.

A reggeli plusz 168,65 pontos nyitás után zuhan a Bux, mint a kő. Kit tudja hol áll meg. A korábbi rés szájában vagyunk, ha Amerika gyengén nyit, belelökik, aztán annyi.

25200 körül, mínusz 500 ponton áll a Bux. Nem szép, de csúnya. A vezető részvények a Richter kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest. A legnagyobb vesztes az OTP 3,5 százalékkal, és a Mol, 2,5-lel.

A chartot nézegetve elég ijesztő ismét a helyzet, kitörni készül lefele az index. Nagy kérdés, hogy mi lesz a most is eső két papírral, illetve csatlakozik-e hozzájuk a Mtelekom. A Richter mint menekülő szektor talán védelmet nyújt (persze ha gáz van, akkor ez is csak időleges lesz).

Érdekes, hogy a piacot tartja a magas kamattartalom is. Számomra érthetetlen, hogy a Bux812 miért nem esik be, így az alapkezelők egy része elkezdett Bux kosarat venni, és indexet eladni. Kockázatmentesen tudnak 7 százalékos hozamot realizálni, ha meg összeszakad a 'hati', visszacsukják még magasabb lesz az elért nyereség. Mert benne van, hogy előbb vagy utóbb be fog horpadni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.