TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A hazai életbiztosító papírjainak november eleji tőzsdei bevezetése óta öt héten át egyvégtében szakadó árfolyama az utóbbi időben konszolidálódott, ami reménnyel töltheti el a cég befektetőit.CIG Pannónia 60 perces:

Először december közepén tört meg az esés, amikor a 600 forint alatti mélységből hirtelen magához térve nagyot pattant az árfolyam, majd kivitte az addig jellemző ereszkedő trendjét. Onnan apró korrekciókkal tarkítva, igen magabiztosan menetelt a kurzus egészen a 700 forintos szintig, ahol a hónap elején már egyszer próbálkozott haladási irányának megváltoztatásával, sikertelenül.

Az ünnepek előtti csendes kereskedésben azonban átlendült az eddig ellenállásként jól működő szinten, aminek jelenleg a konszolidációja zajlik. Mondhatnánk persze, hogy mindez forgalom nélkül történt, és hogy így nem ér az egész semmit. Viszont ha jól megnézzük, az esésben is csak a kezdetekkor volt erősebb forgalom, mégis tudott az első megingást követően még 200 forintot esni az árfolyam.

Így nem irreális egy olyan elvárást megfogalmazni, hogy amennyiben sikeres marad a 700 forint áttörése és tovább tud indulni az árfolyam, akkor a kicsit sem szabályos, de jellégénél fogva mégis fordított fej-váll alakzatra hasonlító formációból kalkulálva 800 forintra várhatjuk a jegyzést. Akár alacsony forgalom mellett is.Tőzsdeklub - Gede Balázs


 


Hírlevél feliratkozás

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.