2007. augusztus 3. 20:12

Ha eddig nem hittük.....

Csak egy kommentar:

Bond turmoil worse than Internet bubble: Bear CFO
Friday August 3, 2:50 pm ET

NEW YORK (Reuters) - Bond market turmoil sending investors fleeing from risk may be a worse predicament than the 1980s stock market fall and Internet bubble burst, Bear Stearns Chief Financial Officer Sam Molinaro said on Friday.

"These times are pretty significant in the fixed income market," Molinaro said on a conference call with analysts. "It's as been as bad as I've seen it in 22 years. The fixed income market environment we've seen in the last eight weeks has been pretty extreme."

"So, yes, we would make that comparison" to market events that also include the debt crisis of the late 1990s, he said.

Ha ő mondja, akkor boritékolt a nagy gáz..... .

S/P elesett a 200 napos ala szepen....

FULL SHORT... .

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.