2011. november 7. 06:04

Határon imbolyog a frank árfolyama, így szurkolhatunk, hogy forduljon végre.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

CHF/HUF napi / hetes:

A korábbi sávtetőnél próbálkozik a frank árfolyama a folyamatos kéthetes gyengülésnek köszönhetően. Fontos ez a 250 forintos szint, ugyanis ha itt nem sikerül megállítani, akkor a 275-ös szintekig repülhet az árfolyam, optimista esetben viszont lefordulva a 225 kerül képbe.
Legyünk résen, mert ha ezen a héten jóval a 250 forint felett zár, akkor a sávváltásnak köszönhetően a 275-öt szinte borítékolhatjuk!


 

Tőzsdeklub - Gáspár Gábor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!