2012. április 25. 09:13

A novemberben még 6 milliárd euró értékben "belőtt" profitvárakozását 5,2-5,4 milliárdra csökkentette a Siemens AG menedzsmentje. A müncheni társaság vezetése szerint a bevétel azonban mérsékelten nőni fog a szeptember 31-ig tartó pénzügyi év végéig.

Az idei év első három hónapjában a nettó profit 981 millió euróra csökkent az előző év azonos időszakában realizált 2,793 milliárd euróról, amit azonban egy egyszeri 1,52 milliárd eurós értékesítés jelentősen "felduzzasztott".

A mostani profit nemcsak az előző évihez képest jelent csalódást, de az elemzők 1,045 milliárdos várakozásához képest is.

Ám ennél is fájdalmasabb, hogy az új megrendelések értéke 13 százalékkal 17,88 milliárd euróra esett, ami lényegesen alacsonyabb az elemzői várakozások 20,08 milliárdos szintjénél.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.