1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Budapest Alapkezelő szerint komoly kihívásokat rejt az idei év.

A 2022-ben kilencedik alkalomal átadott Privátbankár Klasszis díj 16 kategóriájából a Budapest Alapkezelő számos díjat tudhat magáénak:

  • első helyezést a Budapest Részvény Alappal (Legjobb Fejlett Piaci Részvény Alap 2022 kategória) és a Budapest Kontroll Alap A sorozatával (Legjobb Abszolút Hozamú Származtatott Alap 2022 kategória)
  • második helyezést a Budapest Dollár Rövid Kötvény Alappal (Legjobb Rövid Kötvény Alap 2022 kategória)
  • harmadik helyet a Budapest Prémium Dinamikus Részalap A sorozatával (Legjobb Vegyes Dinamikus Alap 2022 kategória), a Budapest Next Generáció Alappal (Legjobb Közép-Kelet-Európai Részvény Alap 2022 kategória), valamint a BF Money Fejlett Piaci Részvény Alappal (LegjobbFejlett Piaci Részvény Alap 2022 kategória).

Pintér András befektetési alapkezelő rövid interjúban értékelte a 2021-es évet és mondta el várakozásait 2022-re vonatkozóan. Ennek során idén kettős kihívásra hívta fel a figyelmet. 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!