1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vegyesen alakult a forint árfolyama csütörtökön a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Az euró jegyzése este hat óra előtt 393,02 forinton állt a kora reggeli 393,48 forint után, a dollár jegyzése 363,60 forintra ment fel 363,19 forintról, a svájci franké pedig 411,88 forintra csökkent 413,49 forintról.

Csütörtök esti jegyzésén a forint gyengébben áll mindhárom devizával szemben a hét eleji kezdéshez képest: 1,1 százalékkal az euró, 1,2 százalékkal a dollár és 0,9 százalékkal a svájci frank ellenében.

Az év eleje óta a forint az euróval szemben 2,5 százalékot, a dollárral szemben pedig 4,7 százalékot adott le, a svájci frank ellenében viszont 0,2 százalékkal áll erősebben. (MTI)

Ha nem is sokkal, de erősödött. Fotó: Depositphotos
Ha nem is sokkal, de erősödött. Fotó: Depositphotos

További friss árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Média által kiadott laptársunk, a Privátbankár árfolyamböngészőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!