<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. a 4iG által vezetett konzorcium ajánlatát nyertes ajánlatként hirdette ki egy közbeszerzésen - tette közzé a tőzsdei vállalat. 

A keretmegállapodás megkötésére irányuló́ közbeszerzési eljárás  „Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (SRVT21)” tárgyában két részben történt. Az első rész homogén szerverek és tárolók beszerzése, a második rész inhomogén szerverek és tárolók beszerzése volt.

Az eljárás mindkét részében öt-öt különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként a DKÜ, amelyből mindkét részben az egyik a 4iG vezette közös ajánlattevői konzorcium. 

Egyébként nincs két hete, hogy a legutóbbi nyertes közbeszerzésről számolt be a cég: akkor az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. által kiírt eljáráson választották a legjobbnak a társaság ajánlatát.

A mostani keretmegállapodás keretösszege nettó 204 milliárd 724 millió forint; a keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között. 

A keretmegállapodás időtartama a hatálybalépéstől számított legfeljebb 42 hónap. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.