<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

A keretmegállapodás értéke másfél milliárd forint plusz áfa.

Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. által kiírt „IT fejlesztési keretmegállapodás - Műszaki rendszerekhez kapcsolódó rendszerintegrátori, integráció fejlesztői és szakértői szolgáltatások biztosítására” megnevezésű európai uniós nyílt közbeszerzési eljáráson a 4iG nyertes ajánlatot tett - derül ki az informatikai cég Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatásból.

A keretmegállapodás értéke: 1,5 milliárd forint + áfa.

A projekt céljai:

  • az IT fejlesztési - Műszaki rendszerekhez kapcsolódó rendszerintegrátori, integráció fejlesztői és szakértői szolgáltatások biztosítása
  • az MVM Hálózat NKM ÜFM által menedzselt, az alaptevékenységet támogató üzemi rendszerek integrációs igényeinek felmérése, elemzése, tervezése, megvalósítása és tesztelése
  • a HAP rendszerelemekhez köthető integráció fejlesztői feladatok ellátása. IT stratégiai és üzembiztonsági fejlesztések szakértői támogatása.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.