1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Márciusban vette át a kórházat.

Beadta felmondását Tóth László, a Péterfy Utcai Kórház főigazgatója, írja a 24.hu. A lemondás tényét az Országos Kórházi Főigazgatóság megerősítette a lapnak. Az OKFŐ közleménye szerint megbízása saját kérésére szűnt meg.

Tóth László nem sokáig vezette a kórházat: március elsején váltotta az intézmény élén a nyugdíjba vonulása miatt távozó Sásdi Antalt. Tóth László a Belügyminisztérium helyettes államtitkári posztját cserélte a városi kórház igazgatói székére.

Ismét vezetőt vált a Péterfy Sándor utcai kórház. Fotó: ittlakunk.hu
Ismét vezetőt vált a Péterfy Sándor utcai kórház. Fotó: ittlakunk.hu

Néhány héttel ezelőtt a Népszava arról írt, hogy a kórház főorvosi kara elfogadhatatlannak tartja az új főigazgató vezetési stílusát. A lap azt is tudni vélte, hogy több szerződéses munkaviszonyban álló orvos bért sem kapott, emiatt távoztak az intézményből. Emiatt viszont kevesebb műtét elvégzése vált lehetővé.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!