1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Annak idején 50 millió forintért vásárolhatta meg a villát a 2017-ben elhunyt politikus. Most a sokszorosáért kínálják eladásra. 

Eladó Torgyán József egykori luxusvillája mégpedig 950 millió forintért, négyzetméterenként 2,9 millióért - írta meg a Pénzcentrum. A 2017-ben elhunyt politikusnak emléktáblája is van az épület kerítésén.

Az 1200 négyzetméteres telken lévő panorámás - több mint 300 négyzetméteres - villában 6 szóba található, de van benne lift és szauna is. Emlékezetes, a legendás politikus egyszer a vagyonnyilatkozatából is kihagyta az ingatlant, később azzal magyarázta a dolgot, hogy nem akarta, hogy a bűnözők megtudják, pontosan hol lakik.

A cikk szerint Torgyán József még 2000-ben vásárolta meg az ingatlant, az akkori hírek szerint 50 millió forintért, a felújítási munkák után villájának értékét körülbelül 100-120 millióra becsülték.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!