<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mától a Gránit Bank tette elérhetővé ügyfelei számára a Google Pay szolgáltatást, mely Android okoseszközökre kínál kényelmes és gyors fizetési megoldást.

A Gránit Mastercard kártyabirtokosok könnyedén, néhány érintéssel adhatják hozzá bankkártyájukat a szolgáltatáshoz a Google Pay alkalmazásban. Az innovatív fizetési megoldás minden Gránit Bank által kibocsátott bankkártyával kompatibilis. A szolgáltatás teljesen biztonságos: a bankkártya adatok a Google Pay használata során sosem kerülnek tárolásra vagy átadásra harmadik fél (pl. a kereskedő) számára. A Google Pay használata során az okostelefont csak a terminálhoz kell tartani (aktív állapotban), az alkalmazást nem szükséges megnyitni. A 15 000 forint feletti tranzakciók jóváhagyásához a telefon feloldása szükséges, így a fizetés során az ügyfélnek semmihez nem szükséges hozzáérnie a saját telefonján kívül.

Nem szükséges megadni minden kártyaadatot. Fotó: Gránit BankNem szükséges megadni minden kártyaadatot. Fotó: Gránit Bank

Online vásárlások során is praktikus segítség a Google Pay: azokon az oldalakon, ahol elérhető ez a fizetési megoldás, nem szükséges megadni minden kártyaadatot. Ezáltal sokkal gyorsabban, egyszerűbben végezhetik a Bank ügyfelei az internetes vásárlásaikat.

Az okosóra tulajdonosok számára is megoldást nyújt a kényelmes fizetésre a Google Pay szolgáltatás, amelyhez csak a Google Pay alkalmazás okosórára történő letöltése, illetve az okosóra és okostelefon összepárosítása szükséges. Okosórával való fizetéshez minden esetben szükséges az okosóra feloldása.

A Gránit Bank ügyfelei továbbra is használhatják a Bank saját fejlesztésű Gránit Pay mobilfizetési megoldását is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.