2p

Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Pétertől még kérdezni sem lehet neki nem tetszőt, csak csurgó nyállal bólogatni szabad. Magyar Péter szerint épp Gyurcsánynak van messiás-tudata.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kedden délelőtt posztolt a Facebookon Magyar Péterről - anélkül, hogy a nevét leírta volna a Tisza párt alelnökének. A poszt lényege, hogy a volt miniszterelnök szerint Magyar Péter mindenkit ellenfélnek tekint, aki mást gondol, mint ő. 

"(...) kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni, közben esetleg csurgó nyállal bólogatni szabad, sőt, ez az elvárás"

- írja Gyurcsány Ferenc. 

A fricskára hamar reagált Magyar Péter egy komment formájában. Azt írta: nyugodtan leírhatja a nevét a DK elnöke. Szerinte kettejük közül nem neki van messiás-tudata, és arra utalt: Gyurcsány Ferenc sokat tett azért, hogy hazánk az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa legyen.

A két politikus között régóta ott a feszültség: Magyar Péter több alkalommal is utalt rá, hogy szerinte két legfőbb politikai ellenfele Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, akik szerinte valójában egy követ fújnak, egymást tartják hatalomban. A DK-t "kék Fidesz" néven is emlegette.

A teljes poszt (alatta Magyar Péter kommentjével) itt olvasható:

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
A Klasszis Klub következő vendége Somogyi Zoltán szociológus, a Political Capital társalapítója - az ingyenes, online rendezvényen Ön is kérdezhet! Részletek és regisztráció itt >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!