2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Illetve hát a választópolgárok nevében és pénzéből az Országgyűlés hivatala fizeti a lemondott köztársasági elnök négy alkalmazottját.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a parlament belső számítógépes rendszerén kutakodva találta meg, milyen beosztottak foglalkoztatását is fedezi az Országgyűlés hivatala Novák Katalin, a kegyelmi botrány miatt lemondásra kényszerült köztársasági elnök számára.

Novák Katalinnak négy beosztottja van, három titkárnő (róluk eddig is tudtunk), illetve valaki, akinek a honlapon a munkakörénél a "gazdasszony" megjelölés olvasható.

"Novák Katalinnak GAZDASSZONYT is fizet az Országgyűlés hivatala a háromfős titkárságon kívül. Persze a Novák família nyílván nem költözik le falura, csak így hívják finoman a HÁZVEZETŐNŐT (vagy régiesen cselédet), amit élete végéig igényelhet az Önök pénzéből"

- fogalmaz Hadházy, aki szerint nem egyértelmű a jogszabály arra vonatkozó paragrafusa, hogy elnöki rezidencia hiányában (ilyet nem igényelt Novák) is kaphat-e "gazdasszonyt" egy exelnök.

A képviselő egyébként megtekintette Novák Katalin titkárságát is, és azt tapasztalta, hogy a három titkárnő három külön szobát kapott a frissen felépített Szabad György irodaházban, gyönyörű kilátással.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!