2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Folytatódik a program a Parlamenttől az Erzsébet hídig.

Folytatjuk a rakpart zöldítését; a következő ciklusban 18 milliárd forintból többszáz négyzetméteres zöldterület jön létre a pesti alsó rakparton a Parlamenttől az Erzsébet hídig - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP fővárosi listavezetője budapesti sajtótájékoztatóján vasárnap délután.

A közösségi költségvetés forrásait felhasználva, a budapestiek akaratának megfelelően, folytatódik a terület fejlesztése, amiről széles körű társadalmi egyeztetés folyt és megállapodás született szakmai és civilszervezetekkel - mondta a főpolgármester.

"Azt csináljuk, amivel mindenki egyetért"

- tette hozzá.

Elmondta, itt az ideje, hogy ezt az alulhasznosított, de csodálatos területet "sokkal jobban használjuk". Megvannak a tervek és a források is egy zöldebb, gyalogosbarát, minőségi burkolatokkal, árnyékolókkal, párakapukkal, napozókkal, és a zöldterület hosszú távú fennmaradását biztosító öntözőrendszerrel ellátott terület kialakítására. A beruházás hétfőn elkezdődik - közölte a főpolgármester.

Kérdésre válaszolva Karácsony Gergely elmondta azt is: nem támogatja Lázár János építési és közlekedési miniszter ötletét a Közlekedési Múzeum Debrecenbe költöztetéséről. A múzeum jó helyen van - jegyezte meg.

"A Mini Dubajt el kell felejteni, helyette Maxi Budapestet építeni"

- fűzte hozzá az ellenzéki politikus.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!