<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Varga Mihály elmondása szerint idén eddig 300 milliárdnyi érkezett.

Rövid facebookos bejelentkezéssel kezdte a nap nagyközönség számára nyilvános részét Varga Mihály. A pénzügyminiszter az Európai Unióból érkező forrásokról beszélt:

Mint Varga elmondja, a pénzügyi akciócsoport ülésén áttekintették a kötlségvetés és az európai uniós elszámolások helyzetét. 

"Bár az unióból továbbra sem érkezik konkrét támogatás a járvány elleni védekezéshez, Magyarország jelentős operatív fejlesztéseket valósít meg. Ezekhez ebben az évben eddig 300 milliárd forintnyi uniós forrás érkezett be, és a következő időszakban is várunk még mintegy 100 milliárd forintot."

- mondja Varga, majd azzal folytatja, hogy mindez azt jelenti, hogy mintegy 1300 milliárd forintnyi eredményesen elszámolható összeg fog majd beérkezni.

Magyarország megelőlegezi a támogatásokat, folytatja Varga, a beérkező források a magyar költségvetés stabilitását erősítik.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.