TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csehország legkorábban 2013. január 1-én tudja bevezetni az eurót - közölte csütörtökön a cseh pénzügyminiszter, megerősítve, hogy a kormány 2009 november 1-ig döntést akar hozni az euróövezeti belépés pontos dátumáról.

"Az euró bevezetése 2013. január 1. előtt már nem lehetséges, figyelembe véve, hogy az euróövezeti belépést megelőző ERM-II árfolyam-mechanizmusban két évet kell eltölteni: ha legkorábban idén novemberben döntenek erről, akkor az ERM-II belépés már csak 2010-ben valósulhat meg" - mondta el a miniszter.

Miroslav Kalousek meggyőződését fejezte ki, hogy Csehország teljesíteni tudja a maastrichti kritériumokat: a tavalyi évre a pénzügyminiszter 1,2 százalékra becsülte a cseh államháztartási hiányt, vagyis jóval a 3 százalékos küszöbérték alatt.

Csehország az idei év elején vette át az EU soros elnöki posztját.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.