TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. június 4. 09:26
mfor.hu

Az összeget négy év alatt költenék el kupadöntők megrendezésére.

A Magyar Közlönyben hétfőn megjelent határozat szerint a magyar kormány támogatja, hogy a Magyar Tenisz Szövetség megpályázza a 2020. évi, a 2021. évi és a 2022. évi ITF FED Kupa Döntő Budapesten történő megrendezését.

A sikeres lebonyolítás érdekében a kormány garanciát vállal és milliárdokat ad ha sikerül a rendezési jogot megszerezni: 

  • 2019-ben 3,2 milliárdot,
  • 2020-ban 6,8 milliárdot,
  • 2021-ben 6,8 milliárdot,
  • 2022-ben 3,2 milliárdot.

A pályázattal kapcsolatos kormányzati feladatok összefogása és koordinálása Fürjes Balázs kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztos feladata lesz.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.