TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A hitelintézetnek az MNB kötelezése alapján legkésőbb ez év október végéig orvosolnia kell az általa elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértéseket - olvasható a Magyar Nemzeti Bank holnapján megjelent közleményben.

Az MNB határozatában megállapította, hogy a Raiffeisen Bank Zrt. az MNB ez év elején hozott határozatában előírt kötelezettségét határidőre nem teljesítette. A Raiffeisen Bank Zrt. ezzel továbbra is megsértette a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvény hatósági átutalási megbízások és átutalási végzések teljesítésére vonatkozó előírását.

Az MNB ma közzétett határozatában kötelezte a Hitelintézetet, hogy a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvényben foglaltaknak való megfelelést 2015. október 31-ig biztosítsa.

A jogsértésekre tekintettel az MNB kettőmillió forint összegű bírság megfizetésére is kötelezte a Hitelintézetet. Az intézkedés oka, hogy a hitelintézet az előírt határidőre nem tett eleget kötelezettségének, a jogszabálysértés huzamosan, folyamatosan fennáll és a jogszabálysértő állapotot rendszerbeli hiányosság okozza.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.