Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A hitelintézetnek az MNB kötelezése alapján legkésőbb ez év október végéig orvosolnia kell az általa elkövetett pénzforgalmi jogszabálysértéseket - olvasható a Magyar Nemzeti Bank holnapján megjelent közleményben.

Az MNB határozatában megállapította, hogy a Raiffeisen Bank Zrt. az MNB ez év elején hozott határozatában előírt kötelezettségét határidőre nem teljesítette. A Raiffeisen Bank Zrt. ezzel továbbra is megsértette a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvény hatósági átutalási megbízások és átutalási végzések teljesítésére vonatkozó előírását.

Az MNB ma közzétett határozatában kötelezte a Hitelintézetet, hogy a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvényben foglaltaknak való megfelelést 2015. október 31-ig biztosítsa.

A jogsértésekre tekintettel az MNB kettőmillió forint összegű bírság megfizetésére is kötelezte a Hitelintézetet. Az intézkedés oka, hogy a hitelintézet az előírt határidőre nem tett eleget kötelezettségének, a jogszabálysértés huzamosan, folyamatosan fennáll és a jogszabálysértő állapotot rendszerbeli hiányosság okozza.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.