1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint azonnali intézkedésekkel kell megállítani az "orbáni inflációt" - mondta hétfői, online sajtótájékoztatóján a DK frakciószóvivője.

Kálmán Olga úgy fogalmazott: egyre több gazdasági szakember tartja irreálisnak Orbán Viktor miniszterelnök azon ígéretét, hogy az év végre egyszámjegyűvé válhat az "Európai Unió legnagyobb inflációja".

A DK javaslatait soroló politikus kijelentette, hogy az összes alapvető élelmiszerre ki kell terjeszteni a kedvezményes áfát. Emellett az áfa és a jövedéki adó csökkentésével literenként ötszáz forint alá kell "nyomni" az üzemanyagok árát, valamint meg kell duplázni a kedvezményes árú gáz és az áram mennyiségét - tette hozzá.

A képviselő azt mondta, hogy a kormány azonban "tovább nyerészkedik az Európa-rekorder áfán és a méregdrága gázon és áramáron".

(MTI)

 

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!