1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Uniós és költségvetési forrásból csaknem 8 milliárd forintot szánnak Békés megye útjainak felújítására 2017-ben - jelentették be pénteken sajtótájékoztatón Körösladányban, amikor átadtak egy 1,6 kilométeres felújított szakaszt.

Dankó Béla (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, megyei útügyi biztos elmondta: a tervek szerint 2017-ben főként alsóbbrendű, két- és háromszámjegyű utakat újítanak fel. A belső forrásokból finanszírozott útfelújítási program részeként 2017-ben Békés megyében 12 útszakasz, összesen 28,5 kilométer hosszon újulhat meg 4,3 milliárd forintból. Tartalék listán szerepel további 6,4 kilométer szakasz felújítása egymilliárd forint értékben, a képviselő reményei szerint erre a 7 szakaszra is tudnak majd forrást szerezni.

Hozzátette: jóváhagyták a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretéből megvalósuló útfejlesztések listáját is, azon Békésből 13 útszakasz, 24,6 kilométer hosszon szerepel, összesen 3,6 milliárd forint értékben.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!