TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Seszták Miklós közzétette, mennyi pénzt vihetnek haza az új kezekbe került Szerencsejáték Felügyeletnél dolgozók.

1 004 900 forint - maximum ennyi lehet a havi illetménye a Szerencejáték Felügyeletnél vezetői munkakörben foglalkoztatott köztisztviselőknek egy pár napja megjelent rendelet szerint. Vagyis nagyjából az államtitkárokkal megegyező összegre válnak jogosulttá, amennyiben az a döntés születik, hogy az adható legmagasabb illetménnyel ismerik el a vezető beosztásban dolgozó munkáját.

A felügyelet nemrég került át a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz, ezért az illetményekről szóló rendeletet is Seszták Miklós fejlesztési miniszter jegyzi. A Magyar Közlöny tavaly december 29-i számában megjelent dokumentum alapján a vezetői munkakörben foglalkoztatott köztiszviselő illetményét úgy kell megállapítani, hogy annak összege elérje a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvényben rögzített illetményalap 14-szeresét, de ne haladja meg a 26-szorosát.

Mivel az illetményalap - évek óta változatlan - összege 38 650 forint, a vezető beosztásban dolgozók 541 100 forint és 1 004 900 forint közötti összeget kereshetnek a Szerencsejáték Felügyeletnél a miniszter rendelkezése alapján.

Az I. besorolási osztályban foglalkoztatott köztisztviselők esetében 7-19-szeres sávot állapított meg a miniszter, vagyis náluk 270 550 forinttól 734 350 forintig terjed az alapfizetés összege. A II. besorolási osztályban a sáv 5-10-szeres, tehát 193 250 és 386 500 forint között kereshetnek ebben a körben a munkavállalók.

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.