<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Ingvar Kamprad, a 70 évvel ezelőtt alapított IKEA-birodalom tulajdonosa Európa leggazdagabb embere, és egyben egyike a világ öt leggazdagabb emberének, a Bloomberg milliárdos-indexe alapján.

A "Bloomberg milliárdos indexe" alapján Kamprad jelenleg Európa legazdagabb embere, amely címhez az IKEA tavalyi eredményei is hozzásegítették. A svéd vállalat tavalyi nyeresége elérte a 4 milliárd dollárt.

Kamprad nem kommentálta a Bloomberg cikkét, csak annyit mondott, hogy ő már 1982 óta nem tulajdonosa a vállalatnak.

A naponta frissülő index szerint további érdekesség, hogy Carlos Slim mexikói milliárdos átvette a vezetést Bill Gates-től a világ leggazdagabb embereinek listáján.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.